Citytel – магазин за смартфони и аксесоари за телефони

Citytel – магазин за смартфони и аксесоари за телефони

Citytel е на българският пазар от повече от 20 години и това е гаранция не само, че ще откриете всичко, което търсите в света на технологиите на конкурентна цена, но и гаранция за качество, обслужване и сервиз – един от най-големите доставчици на мобилни телефони, смартфони, таблети, лаптопи, смарт часовници и гривни и всички аксесоари за тях.

Ще откриете множество аксесоари за телефони, включително и стъклени протектори от закалено стъкло с различни параметри, дизайн и стил за многжество устройства. Темперираните и закалени протектори се предлагат с различна дебелина според изискванията на клиента и неговите предпочитания – дебелините биват от 0.15mm до 0.30mm. Протекторите се произвеждат най-вече в Китай и са плод на работата на различни компании и производители. Има  такива от наложили се на пазара марки и брандове – Baseus, Remax, Maxaza, Spigen и други, като разликата в качеството на масовите по-евтини протектори и тази на марковите такива е труднооткриваема, тъй като първите идват в по-лъскави опаковки с повече аксесоар, докато кутиите на вторите са съвсем обикновени и обикновено нямат аксесоари към тях. Стъкления протектор има възможност да бъде  залепен и от вас самите, тъй като не е никак трудно.

Дисплеите на мобилните телефони са oсновна част от мобилните устройства. В онлайн магазина на Citytel.bg можете да намерите богата гама от оригинални и висококачествени диспеи за всички марки производители на мобилни устройства.

Животът вече е високотехнологичен и трябва всички да са в крак с развиващите се технологии – пти Citytel можете да откриете всякакви смарт джаджи като микрофони, колонки, слушалки, очила, антирадиационни чипове, стойки за телефони, таблети и други, отверки за устройства, Bluetooth слушалки, Smart часовници, Безжични Wireless зарядни, клавиатури и редица други устройства  и аксесоари свързани с мобилните технологии.

2 thoughts on “Citytel – магазин за смартфони и аксесоари за телефони

  • Петър Георгиев · Edit

    Дългогодишни техни клиенти сме. Поръчвали сме фирмени телефони, ползвали сме сервиза им за мобилни телефони с гаранционни и извънгаранционни апарати и никога не сме имали проблем. Супер коректни са – препоръчвам ги.

  • Михаела Иванова · Edit

    Закупих наскоро от тях Samsung Galaxy Note 10 – мисля, че те са едни от малкото фирми в България предлагащи абсолютно най-новите и актуални модели телефони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *