Д-р Димитър Тенчев – психотерапевт

Д-р Димитър Тенчев – психотерапевт

Д-р Димитър Тенчев е професионален психотерапевт – един от най-популярните български специалисти в областта на хипнотерапията и клиничната хипноза. Д-р Тенчев е завършил Алма Матер и е основател на Инсайтинг – специализиран център за медитация и преживелищна психотерапия. Помогнал е на много хора да преоткрият себе си, да намерят обратно правилния път и да поемат по пътя на успеха, чрез подкрепа, насоки и благодарение на големият му опит в областта на хипнозата и хипнотерапията. Той има много интервюта за известни медии, както и телевизионни изяви – канен е като гост в много предавания, тъй като мнението му е много ценно и важно за здравното общество и пациентите.

e-mail: [email protected]

Телефон: +359 89 8819910

Адрес: Insighting – Центърът за Психотерапия и Автентична Духовност,

гр.София, ул.“Родопски извор“ 45, офис Е2

3 thoughts on “Д-р Димитър Тенчев – психотерапевт

  • Надя Ковачева · Edit

    Ето как се случват (или поне при мен се случиха) нещата. Отиваш на терапия при д-р Димитър Тенчев и впоследствие опознаваш Димитър (което само по себе си е терапевтично), който е надскочил рамката “Тенчев” (не е тайна, че произлиза от известна лекарска фамилия, но не тръгва по “предначертания” му професионален път) и титлата “доктор” (към която той не прилепва и използва само в шеговити анекдоти).

  • Ако преминеш през първия кръг (на дишането) — достигаш до по-сакралните InSighting практики. Попадаш на модул от митичния курс по хипноза на д-р Димитър Тенчев и невярвайки на очите си, започваш да вярваш на това, което душата ти преживява в общите трансове, в които пътуват още десетина човека заедно с теб — теми, консенсусни реалности, измерения и същности, до които се докосваш и съпреживяваш, които се простират далече, далече отвъд описаните в книгите на Майкъл Нютон или Долорен Кенън регресии, по които се прехласва масовката.

  • Ивайла Стоянова · Edit

    Може да се каже, че не убежденията на терапевта д-р Тенчев, а разубеждаващите пикови преживявания по време на тези повишени състояния на съзнанието тотално и необратимо преобърнаха мирогледа ми — като се започне от стила ми на хранене, премине се през представите ми за мен самата (като не само коя съм, но и какво съм) и се достигне до водевилния Смисъл на битието ми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *