Витамин Д от Doppelherz

Витамин Д от Doppelherz

Допелхерц актив Витамин Д 400 I.U.

Допелхерц актив Витамин D 400 I.U е целенасочена подкрепа за вашето здраве, за да се радвате на здрави кости и силен имунитет.

Витамин Д е жизненонеобходим, подпомага имунната система, костите, зъбите и мускулите и допринася за усвояването на калций и фосфор и участва в процеса на делене на клетките.

Витамин Д е известен и като слънчевият витамин, тъй като се синтезира в тялото под действието на слънчевата светлина. Много често, организмът не успява да произведе достатъчно витамин Д, поради което при доста хора се забелязва недостиг на витамин Д и е нужен допълнителен прием.
Приемът на Витамин Д се препоръчва принездравословно хранене, недостатъчно време на открито, недостатъчен престой на открито и при напредване на възрастта.

Уебсайт: https://www.doppelherz.bg/

Tел. + 359 2 441 27 64

ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ
 • Качество5.0
 • ЦЕНА5.0
 • ОБСЛУЖВАНЕ5.0
5.0средна оценка

1 мнение за “Витамин Д от Doppelherz”

 1. Ивайла Ковачева

  Преди една година се преместих да живея в Нидерландия, но за съжаление, климатът там не е така благоприятен като нашия. Предстоящата промяна в моя живот ме наведе на мисълта, че трябва да положа по-различни грижи за моето здраве и да променя рутината си. Това бе и причината да се обърна към личния си лекар, който ме насочи към хранителните добавки на марката Допелхерц, от която останах изключително доволна.

  Основната причина, която ме провокира да включа Витамин D в диетата си, е липсата на слънце през по-голямата част от годината в Нидерландия. Освен това Витамин D спомогна за подсилването на имунитета ми, тъй като не се разболях нито веднъж тази зима, а през годините почти не съм пропускала грип през есенно-зимния сезон. От друга страна, докато живеех в България не бих могла да кажа, че съм водела физически активен начин на живот, което драстично се промени, когато заминах в чужбина. Но също така Витамин D оказва благоприятно влияние върху възстановяването на мускулите, затова след всяко приключване на тренировката ми, не пропускам дневния си прием. А и друг фактор, който ме накара да симпатизирам толкова на марката Допелхерц е, че всички техни продукти са климатично неутрални, защото искам да инвестирам не само в здравето си, но и в това на планетата ни/борбата срещу климатични промени.

  Като заключение бих казала, че забелязах благоприятен ефект върху цялостното ми благосъстояние, след започването на ежедневен прием на Витамин D. Причината да започна да използвам Витамин D всекидневно определено не е една, но резултатът е налице, защото се чувствам много по-енергична, жизнена и бодра.

  • Качество: 5
  • Цена: 5
  • Обслужване: 5

Публикувай своето лично мнение или оценка

− 5 = 4