Hop.bg – магазин за компютри

Hop.bg – магазин за компютри

Hop.bg е фирма с повече от 20 години опит в доставката, дистрибуцията, продажба и поддръжката и ремонта на качествена IT техника – нови, реновирани и преоценени компютри, лаптопи втора ръка и нови, монитори, телефони и смартфони, таблети, принтери и много други. Всички предлагани стоки са диагностицирани, проверени, рееновирани и напълно изправни с гаранция за безпроблемна работа и качество.
Hop.bg е най-мащабната верига магазини в бранша в България като разполага с онлайн магазин и с няколко шоурума в градовете Сoфия, Пловдив, Варна, Русе и Плевен. Мащабите на компанията се изразяват и в ритейл на Балканите, включвайки Гърция и Румъния.
Hop.bg разполага с голяма складова база и физически магазини с голямо разнообразие от компютри и лаптопи втора ръка и нови като с професионалното обслужване ви осигуряват лесен, бърз и успешен избор на IT техника на най-ниски цени.

4 thoughts on “Hop.bg – магазин за компютри

 • Теодор Петров · Edit

  Купих си лаптоп втора ръка преди около 2 години от онлайн магазина на Hop.bg и съм супер доволен – спестих доста пари, а все още си работя без проблеми на машината. Всички игри наработят също без проблем. Препоръчвам с 2 ръце!

 • Калина Иванова · Edit

  Лаптопа ми се предаде миналата година и се наложи екстремно бързо да намеря нов, на който да работя. Отидох в магазина на Hop.bg в София, дадоха ми съвет да си взема лаптоп втора ръка, но мощен и досега ми върши чудесна работа. Много съм доволна

 • Ирена Митева · Edit

  Взех си от Hop.bg компютър, който не бих заменила за нищо друго – освен че спестих сума ти и пари, сега си имам яка машина за всичко.

 • Мартин Карамишев · Edit

  Наложи ми се преди година да си купя хубав монитор, на който да работя, а никак не ми се даваха толкова много пари за нов. Разгледах в онлайн магазина на Hop.bg, избрах си монитор и спестих половината пари. Препоръчвам ги, няма да сбъркате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *