Brava – магазин за матраци

Brava – магазин за матраци

Магазини Brava предлагат топ продукти за качествен сън – матраци, легла, спални, топ матраци и подматрачни рамки, възглавници и калъфки, както и висококачествено спално бельо и най-разнообразни аксесоари за сън. Магазини Brava имат търговски обекти и складове във всички по-големи градове като София, Бургас, Видин, Айтос, Ахелой, Стара Загора, Свети Влас, Благоевград, Враца, Плевен, Пловдив, Варна, Велико Търново, Поморие и Ямбол.
На ваше разположение е и онлайн магазин с повече от 1400 продукта, за да е лесно, бързо, удобно и сигурно. Изключителен представител на всички топ марки за матраци като Нани, Тед, Магнифлекс, Isleep, Парадайс, Латекс Екон, Блян, Happy Dreams, Mollyflex, Technogel и много други доказали се на световния пазар в грижата за качествения сън.

3 thoughts on “Brava – магазин за матраци

  • Закупих от тях матрарк тед за спалнята си и съм изключително доволен. Много добро обслужване.

  • Brava е една от най-добрите фирми за матраци в България. Били сме техни клиенти и останахме доволни, както от цената така и от обслужването. Определено ги препоръчвам на всеки който търси да закупи матрак или подматрачна рамка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *